Uniek cadeau voor iemand die van eten houdt


Vintage wijnglazen, gekleurde vintage champagne glazen of opvallende vintage cocktail glazen zijn het perfecte cadeau voor iemand die van eten (en drinken) houdt. Laat me je vertellen waarom!

Laatst hoorde ik ergens de "perfecte cadeau strategie". Sorry aan de persoon die deze strategie uitgelegd heeft (was het Perre van den Brink bij VSR de podcast?), ik heb je strategie gejat.

Oke hier komt de strategie. Neem een specifiek persoon in gedachten, bijvoorbeeld je beste vriendin. Denk nu aan een item dat je beste vriendin veel gebruikt, bijvoorbeeld champagne glazen. Jullie vieren veel leuke momenten samen, en drinken veel champagne (en oke, wijn) uit deze glazen. Hier komt de strategie: ga op zoek naar de meest high-end, luxe versie van dit item. Ga op zoek naar de prachtigste, meest opvallende, unieke, luxe champagne glazen. Deze glazen zal je beste vriendin waarschijnlijk nooit zelf kopen, wat het het perfect cadeau maakt om te geven!

 

Gift card of persoonlijk cadeau?

Afgelopen week hielden wij een enquete onder onze volgers over het krijgen van cadeaus. De vraag was, ontvang jij liever een La Louème gift card om zelf iets uit te kiezen, of vind je het leuker als iemand een specifiek vintage item voor jou uitkiest? Voor ons gaat dit heel duidelijk om twee verschillende types mensen. Aan de ene kant de persoon die heel duidelijk weet wat ze mooi vindt, heel kieskeurig is en vaak toch net niet helemaal blij is met een ontvangen cadeau (herkenbaar?). Aan de andere kant is er de persoon die het heerlijk vind om cadeaus te ontvangen, en het heel bijzonder vind als iemand de moeite doet om een persoonlijk cadeau uit te zoeken. Misschien is deze persoon iets minder kritisch, of gaat het vooral om het gebaar. Wij snappen beide kanten hoewel we toch liever een heel specifiek wensenlijstje opgeven (of dus het liefst een cadeaukaart ontvangen).

Opvallend was, dat uit onze enquete kwam dat beide groepen onder onze volgers even groot zijn! De volgende vraag is hoe je erachter komt welk van de twee types de persoon is voor wie je een cadeau koopt ;)

 

Vintage champagne glazen, het perfecte cadeau voor iemand die van eten houdt


Back to the top