Vintage servies huren in Amsterdam


We hebben een grote collectie vintage servies en glaswerk beschikbaar voor verhuur. Ons bedrijf gevestigd is in Amsterdam oost, ideaal voor het huren van servies en glaswerk voor evenementen, diners en fotoshoots in en rondom Amsterdam. 

Onze collectie bestaat uit een unieke selectie vintage glazen, gekleurde borden, mooie schalen, zilveren ice coupes, kandelaren, waterkannen, bestek en nog veel meer. Allemaal met een Franse vibe, en nergens anders te vinden. Perfect om een persoonlijke draai te geven aan je tafel of ruimte. Onze klanten huren ons servies en glaswerk onder andere voor luxe diners, lifestyle fotoshoots en bijvoorbeeld voor evenementen ter lancering van een collectie of tijdschrift. 

Het is mogelijk om de complete tafel styling te huren, of onze items als aanvulling op het al aanwezige servies te gebruiken. Onze gemixte wijnglazen zijn perfect om een ingetogen tafel opvallend te maken, zonder veel moeite of hoge kosten. Net als onze zilveren items, zoals de vintage ice coupes, die je tafel een trendy vibe geven.

Bekijk hier onze volledige collectie vintage servies en glaswerk in onze verhuurcatalogus. Stuur ons een e-mail om een offerte aan te vragen voor je komende project. Vermeld informatie over het soort evenement, de selectie die je wilt huren en de datum voor een snel antwoord.

info@laloueme.com


Back to the top